Logo - Thisted rengøring

Måtteservice

Måtteservice

Hvorfor slæbe skidtet med ind, når du kan efterlade det uden for døren? Lav en fordelagtig aftale om måtteservice i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm eller Hurup Thy med Thisted Rengøring – det er ren og sund fornuft. Og så betyder det samtidig mindsket slitage og mindre rengøringsbehov for dine gulve.

Vores fordelagtige måtteservice i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og Hurup Thy sparer din virksomhed for massevis af penge ved at parkere snavs og vand på dørmåtten og lade det våde danske vejr med snesjap og andre ubehageligheder forblive på den udvendige side af dørtærsklen. Vi tilbyder din virksomhed og dig selv muligheden for en prisbillig forebyggende løsning. Kom skaden i forkøbet, det er meningsfuldt og det sparer penge til rengøring og vedligeholdelse af jeres gulve på både kort og lang sigt.

Få et godt tilbud på måtteservice i Thisted eller Nykøbing M., Hanstholm eller Hurup Thy. Vi tilpasser vores måtteservice helt efter dine ønsker og behov.  Vi leverer nye og rengjorte måtter til din virksomhed eller dit hjem og tager de snavsede med til rensning. Udskiftning sker med det interval, som du finder passende og som dækker virksomhedens behov bedst muligt.

Gør tilværelsen nemmere med måtteservice fra Thisted Rengøring i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm eller Hurup Thy

Hold skidt og snavs på afstand. Tegn en aftale om måtteservice i Thisted eller Nykøbing M., Hanstholm eller Hurup Thy.

Vores priser er særdeles konkurrencedygtige og kvaliteten høj. Måtteservice bidrager i høj grad til at opretholde pæne og rene indgangspartier og lokaler til glæde og gavn for både ansatte og virksomhedens gæster. Kontakt os og få et attraktivt tilbud på måtteservice i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm eller Hurup Thy.

Scroll to Top