Logo - Thisted rengøring

Privatrengøring

Privatrengøring

Thisted Rengøring tilbyder privatrengøring i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og i Hurup på Thy. Vi har den nødvendige erfaring fra mængder af forskellige rengøringsopgaver. Uanset hvilken form for rengøringsservice service du er i behov af, så er vi af den faste overbevisning, at vi sammen kan sammensætte et serviceprogram, der helt og aldeles dækker dine behov. Vi er kendt for og stolte over vores enestående fleksibilitet og veludviklede evne til at tilpasse vores 1.klasses rengøringsservice til den enkelte kunde. Vores dygtige team af engagerede medarbejdere danner basis for serviceydelser blandt de absolut bedste, serviceydelser som har givet os et pletfrit image som rengøringsfirma.

Privatrengøring i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og i Hurup på Thy er et af vores traditionelle kerneprodukter, men vi tilbyder også en lang række yderligere service ydelser, som du er velkommen til at læse mere om her på vores hjemmeside. Og er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os, vi er altid parat til at hjælpe dig med privatrengøring i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og Hurup Thy og er altid friske med et fristende tilbud.


1.klasses privatrengøring i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og Hurup Thy. Ring og få et godt tilbud

Thisted Rengøring kan prale med et meget højt og fleksibelt serviceniveau, som kommer til udtryk i 1. klasses rengøring, en tilfreds kundekreds samt et pletfrit i mage. Vi står for blandt andet privatrengøring i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og Hurup Thy – og vi gør det med bravur.

Kontakt os og få et godt tilbud på privatrengøring i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm eller Hurup Thy. Vi er aldrig længere borte end en telefonsamtale, og vi glæder os til at høre fra dig.

Scroll to Top