Logo - Thisted rengøring

Hjemmehjælp

Hjemmehjælp - Thisted Rengøring

Hjemmehjælp

Hjemmehjælp Med lov om frit valg som grundlag,kan du selv bestemme, om du ønsker Thisted Kommunes tilbud om hjemmehjælp, eller om du ønsker at bruge et privat firma. Thisted Rengøring er godkendt som leverandør af praktisk hjælp og rengøring i din kommune. Dermed kan vi udføre den rengøring, som du er visiteret til af kommunens visitationsenhed i henhold til serviceloven §83.

Hvem kommer? For os handler hjemmehjælp meget om personlig omsorg. Derfor vil vi altid bestræbe os på, at det er samme person der kommer i dit hjem. Dog kan der forekomme sygdom, ferie eller lignende.

Ansvar Alle hos Thisted Rengøring er forsikret, så hvis de ødelægger noget, kan det blive erstattet.

Aflysninger Aflysninger bør undgås. Men er det nødvendigt – ring til Thisted Rengøring på telefon 97 92 46 92 så tidligt som muligt. Hvis du ikke har meldt afbud og medarbejderen går forgæves, har vi pligt til bl.a. at kontakte eventuelle pårørende. Hvis der er begrundet mistanke om, at der er noget galt, kontakter medarbejderen en låsesmed for at åbne døren til dit hjem. Hvis det viser sig, at du har glemt at aflyse besøget, skal du selv betale for låsesmeden.

Tavshedspligt Alle medarbejdere i firmaet har tavshedspligt – også efter ophør.

Rygning Medarbejderne må ikke ryge i dit hjem. Der henstilles til at du ikke ryger, mens medarbejderen udfører arbejdet.

Bestil rengøringsprodukter

Thisted Rengøring har erfaring fra massevis af uensartede rengøringsopgaver. Hvad end service du tiltrænger, er vi sikre på, at vi i fællesskab kan strikke en plan sammen, der på tilfredsstillende vis dækker dine behov.

Produkter
Scroll to Top