Logo - Thisted rengøring

Rengøringsfirma

Rengøringsfirma

Thisted Rengøring, et veletableret rengøringsfirma i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og Hurup Thy, har samlet uvurderlig erfaring fra hundredvis af uensartede rengøringsopgaver i vores geografiske område. Uanset hvilken form for rengørings service du har behov for, så kan vi i fællesskab helt sikkert strikke en rengøringsplan sammen, der på en tilfredsstillende måde dækker jeres behov. Vi er stolte over vores fleksibilitet og evne til at tilpasse vores 1. klasses rengøringsservice til den enkelte kunde, og vores dygtige team af engagerede medarbejdere danner basis for en lang række serviceydelser, som hører til blandt de absolut bedste i branchen, hvilket har givet os et pletfrit ry som rengøringsfirma i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og Hurup Thy.

Kontakt os og få måske markedets bedste tilbud, for os er ingen opgave for lille og ingen for stor. Thisted Rengøring – når I skal vælge rengøringsfirma i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm eller Hurup Thy.

Miljørigtigt rengøringsfirma i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og Hurup Thy. Kom til Thisted Rengøring

Har I ”ondt” i rengøringen, så ring til Thisted Rengøring og få en snak om kvalitetssikker rengøring – det betaler sig. Vi er et topmotiveret og engageret rengøringsfirma i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og Hurup Thy, der aldrig kunne drømme om at springe over, hvor gærdet er lavest – og vi påtager os med glæde og engagement alle rengørings opgaver, såvel store som små.

Kontakt Thisted Rengøring og få en konstruktiv snak om rengøring. Thisted Rengøring – dit rengøringsfirma i Thisted, Nykøbing M., Hanstholm og Hurup Thy.

Scroll to Top